Stickers

Stickers

Is uw bedrijfsauto toe aan nieuwe reclame? Wilt u nieuwe stickers voor op borden of uw bedrijfswagens? Wilt u nieuwe stickers voor uw sponsorborden of andere doeleinden? Dan bent u bij Q Webdesign & Reclame aan het juiste adres! Wij leveren hoge kwaliteit stickers waar u jaren van kunt genieten!

Voor de stickers is het van belang om goed te weten wat u precies nodig heeft, de grootte en dikte van het papier, de hoeveelheid en het ontwerp dat bedrukt gaat worden bepalen de uiteindelijke prijs. Q Webdesign & Reclame helpt u in het opstellen van de juiste reclame voor uw bedrijf, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek wordt in samenwerking met u de juiste manier van reclame bepaald.

Wij hebben verschillende stickers die voor heel veel toepassingen te gebruiken zijn. Of het nu is voor outdoortoepassingen als gevel- of raamreclame, of voor indoor toepassingen als etiketten of vloerstickers. Een voorbeeld hiervan zijn stickers voor reclameborden, bekijk deze hieronder.

Magneetstickers

Naast normale stickers kunnen wij ook magneetstickers leveren. Van auto tot bestelwagen of bus, onze magneetstickers zijn overal voor te gebruiken, mits de ondergrond natuurlijk metalen delen bevat. U kunt deze helemaal naar eigen wens laten bedrukken, een vierkant/rechthoekige vorm of een uitsnede van uw logo geen enkel probleem! De magnetische reclameborden zijn tevens ook herbruikbaar, dus u kunt ze ook van de ene op de andere auto plakken. Neem contact op voor meer informatie.

sticker2-site
sticker3
sticker4